Nieuwslijst emailservice

Met dit systeem kunnen de aangemelde leden via een centraal mailadres alle andere leden een bericht sturen en beantwoorden. Het is een soort nieuwsgroep, maar dan niet openbaar. Het is daarom een prima systeem om het gesprek onder de Veenders op gang te brengen, zonder dat alles op het net zwerft en openbaar is.

We hebben nu 4 aanmeldingen ontvangen op de maillijst, waaronder een raadslid, een journalist een webdesigner/tekstschrijver en nog iemand anders. Dat is heel aardig, maar was net niet helemaal de inzet. Het systeem was bedoeld om een verbinding te leggen tussen Veenders onderling om een gesprek op gang te helpen. Met name de eerdere stamtafelleden, maar ook andere geïnteresseerde Veenders worden verzocht zich aan te melden. De adressen worden niet openbaar bekend, maar slechts voor deze maillijst gebruikt.

Ik kijk het nog even aan, de site is per slot van rekening pas een paar dagen in de lucht, en hoop een beetje op de Veenders.

Aan en afmelden kunt u via de link bovenin de linker zijbalk van de site

..