Geef Veensche Boys de Ruimte

Dat verdienen onze ‘blauwe helden’ nu echt een keer! Na jaren van twijfel en ‘welles-nietes-spelletjes’. Inpassen in het nieuwe dorp? Dat levert alleen maar ellende op. En een gesloten boek als het gaat om uitbreiding; uitbreiding voor voetbal en andere buitensporten.

Waar dan heen nu opschuiven naar Starlight door een financiele blunder van de gemeente te moeilijk wordt?

Waar de beste plek te vinden is? De Buntwal! Voetbalvelden hebben de bijzondere eigenschap groen te kleuren. Een andere bijzondere eigenschap is dat het vlak ligt. Mooier overgang van bebouwde kom naar buitengebied is er niet te denken. En eh… laten we nu eens ophouden dat stukje van de Buntwal te beschouwen als een, ecologisch bezien, waardevol natuurgebied. Dat begint pas veel verderop. Daar moeten we natuurlijk wel van afblijven.

..