Vanavond de mening grondgebied – stadhuis

Stripkip past beter in de koelkastVanavond is het zover. De heroverweging Nijkerkerveen zal worden besproken in de verantwoordelijke commissie in het bijzijn van de portefeuillehouders. De beslissingen worden genomen in het besluit op 28 april, maar vanavond worden zij voorbesproken. Han van Dam zal namens de begeleidingsgroep nogmaals het gesprek aangaan over de (en je mag het gerust omstreden noemen) herziening op het voorkeursmodel voor Nijkerkerveen.

Het wordt zondermeer een interessante vergadering, dus reden te meer om erbij te zijn. Voor die mensen die er niet bij kunnen zijn, wijs ik nog even op de lokale radio, omroepN, die alle raadsvergaderingen in het geheel uitzendt.

De argumenten voor en tegen zijn hier al uitvoerig aan de orde geweest en er is eigenlijk niet of nauwelijks sprake van nieuwe informatie. De begeleidingsgroep heeft u op 23 maart geïnformeerd mbt de plannen en de gemeente heeft dat op 7 april nog aangevuld tijdens de ontmoeting in de van Rootselaarschool. Het gesprek van  de raadsleden bij politiek café van Ely Hackman op 8 april was zondermeer boeiend te noemen.

Ik wens de bevolking, Han, de andere insprekers, de raadsleden en het college veel wijsheid. Ze staan allen voor een lastig dilemma, dat schreeuwt om een oplossing.

Donderdag 14 april 20.00 uur raadszaal stadhuis Nijkerk

2 Reacties op “Vanavond de mening grondgebied – stadhuis”

  1. Ik doe mijn best. En laat je verrassen.

  2. Ik ben blij verrast.

Laat een reactie achter