Na de zomer start verkoop woningen en kavels in Nijkerkerveen

Na jaren van overleg en plannen maken, is het bijna zover. De schetsontwerpen voor de eerste woningen zijn klaar! Op  4 Juli kregen inwoners van Nijkerkerveen een exclusief voorproefje van de woningen die gebouwd gaan worden in de nieuwe wijk De Bunt.

In de nieuwe wijk De Bunt komen in totaal 69 woningen en een aantal woonwerk- en bedrijfskavels in de verkoop. Er is een gevarieerd aanbod van woningen. Voor starters zijn er koopwoningen in de prijsklasse vanaf 170.000,- en er worden zes sociale huurwoningen gebouwd. Verder is er de keus uit rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels waar men zelf een huis op bouwt.

Gevarieerd woningaanbod en vrije kavels

Benieuwd naar het eerste aanbod aan woningen in Nijkerkerveen? Neem dan een kijkje op de website: www.woneninnijkerkerveen.nl. Hier vindt u de eerste schetsontwerpen van de verschillende woningen. Op een plattegrond is de verkaveling aangegeven, ziet u waar welke woningen komen en waar de vrije kavels liggen. De gemeente Nijkerk verkoopt de vrije kavels. De woningen worden straks door een makelaar verkocht..Zodra de makelaar is geselecteerd en de verkoopprijzen definitief zijn vastgesteld, gaan de eerste woningen en kavels in de verkoop. Dit zal na de zomervakantie zijn.

Interesse? Registreer u via de website!

Maak via www.woneninnijkerkerveen.nl uw interesse voor een woningen of kavel kenbaar door het registratieformulier in te vullen. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws en ontwikkelingen. Natuurlijk hoort u zo ook als eerste wanneer de verkoop echt start.

bron : www.woneninnijkerkerveen.nl

..