Conflict over bedrijven Talmastraat – Nijkerkerveen

De Stad Nijkerk berichtte deze week over de zorgen van de ondernemers in Nijkerkerveen inzake het plan Nijkerkerveen Holkerveen.

NIJKERK/NIJKERKERVEEN – Ondernemers met bedrijven aan de Talmastraat in Nijkerkerveen vrezen dat de gemeente langs een omweg hun rechten aan wil tasten. Zij hebben zich in een brief tot de gemeenteraad gewend met hun zorgen. Volgens wethouder René Windhouwer is er geen sprake van aantasting van rechten. Lees hier het hele artikel…..

Vorige week vroeg Ely Hackmann aan de raadsleden wat zij ervan dachten in het Politiek café bij Omroep Nijkerk. Hij plaatste de volgende samenvatting op Nijkerk.nieuws.nl.

Worden de rechten van de ondernemers in de Talmastraat nu wel of niet geschonden door de bijgestelde plannen voor Nijkerkerveen fase 1. In het Politiek Café van omroep Nijkerk lijkt de raad achter de ondernemers te blijven staan. Lees hier het volledige artikel…..

U kunt ook hier het interview nog eens beluisteren

http://www.nijkerkerveen.net/download/deelplan%201a%20politiek%20cafe.mp3

..