Gastenboek

Wij zijn erg benieuwd naar uw bevindingen en zouden het aardig vinden als u die hier met ons wilt delen. Anonieme berichten worden iets minder gewaardeerd, want een mening zonder drager valt niet te beoordelen op waarde.

Teken ons Gastenboek

7 Reacties op “Gastenboek”

 1. Ha die Kees,

  Dank voor je reactie. Allereerst wens ik je een heel goed 2012 toe!
  Als jullie je zorgen wilt delen met de kerngroep, stuur dan een bericht naar kerngroepnijkerkerveen@gmail.com!
  hartelijke groet,
  Han van Dam

 2. Weinig te melden van mijn kant. Mijn buurman en ik sturen nog wel een bezorgde brief naar de nieuwe begeleidingsgroep, omdat we het idee hebben dat we het kind van de rekening worden als gevolg van het schrappen van de nieuwbouwplannen op het terrein van Veensche Boys en het doorschuiven van dat contingent naar de noordkant (Vrouwenweg)

 3. Hoi Kees,

  Goed weer wat van je te horen. Of er nieuws is? Niet dat ik weet. Weet jij misschien iets meer over de ontwikkelingen in deelplan dat toch bij jou in de buurt ligt? Stel dat het bij deelplan 1 tegenzit (of meezit – net vanuit welke invalshoek je het bekijkt -) dan kan nummer twee zomaar voorgaan. Je weet maar nooit in deze financieel-economisch ‘barre’ tijden…..

 4. Hi Kees,
  Leuk dat je meeleest!
  Er komt nu een bericht aan wat de radiostilte aardig verklaart. De dingen zijn iets anders geworden na het uiteenvallen van de begeleidingsgroep. Daarnaast gebeurt er ook niet zo heel erg veel op het moment.

  Groet, Henk

 5. Het is plotseling oorverdovend stil geworden op deze site. Geen interesse meer?

 6. Tja… een scholencomplex aan de rand van het dorp? En aan een weg die druk bereden wordt door het zwaarste vracht- en landbouwverkeer dat er maar te denken valt?
  Daar moeten we toch nog eens heel goed over nadenken.

 7. Namens enkele inwoners van Nijkerkerveen reageer ik op de invullingen van de plannen door de gemeente Nijkerk.
  1e De uitvoering van fase 1 heeft mij verbaasd omdat de woningen veel te dicht bij het industrieterrein zijn gepland. categorie 3 heeft een hinderzone van 100 m’ en daar help een zone van categorie 2 niets aan.
  Er blijft maar 2 ha over voor 75 woningen. Ook de verkeers afwikkeling is ronduit slecht. Wie wil daar nu een dure hut bouwen ? Sociaal bouwen zo dicht bij een industrieterrein is niet wenselijk maar omdat die woningen betaalbaar zijn zullen die wel bewoond worden, maar of dit wenselijk is vraag ik mij af.
  2e Er zijn mensen die een goed plan hebben waarbij de nijkerkerveenders snel geholpen kunnen worden
  Hun voornemen is om de scholen en de daarbij behorende sportvoorziening te bouwen aan de Jacob de Boerweg. inruil voor deze locatie willen zij de scholen over nemen en daar de winkels met daarboven de bijbehorende woningen bouwen
  Deze invulling is snel te realiseren en geeft nijkerkerveen een nieuw leefbaar hart en maakt de verkeersituatie voor de kinderen veiliger doordat het zware transport uit de Jacob de Boerweg wordt geweerd.
  Het plan hoeft geen grote investeringen te kosten, maar lost wel veel op