Nijkerkerveen

:boss Nijkerkerveen ontwikkelt. Niet dat we er al veel van zien, want er rijden nog geen bulldozers door de straten, maar het zit er echt aan te komen. Deelplan 1 is al in procedure en de gemeente heeft ook haast met deelplan 2. We hebben, zoals u waarschijnlijk al weet, geen begeleidingsgroep meer. Wel is er nu een “Kerngroep” Nijkerkerveen. Hierin zullen vertegenwoordigers uit het dorp zitting nemen om een vinger aan de pols te houden bij de ontwikkeling. De aanmeldingen lopen gestaag, maar u bent zeker nog welkom!

Deze site biedt aan iedereen de mogelijkheid om zijn of haar idee te plaatsen. Niet anoniem natuurlijk, want een mening zonder drager, daar hebben we niet veel aan. Bovendien kan er op alle berichten worden gereageerd. Daarnaast zullen de officiële stukken met betrekking tot de ontwikkeling van Nijkerkerveen, voor zover aan ons bekend, worden geplaatst.

Hiermee hopen wij een vollediger beeld te krijgen en schetsen van de actuele situatie rond de ontwikkelingen in Nijkerkerveen. De site is voornamelijk bedoeld om mensen breed te informeren en te verbinden rond wat er speelt in Nijkerkerveen. Een beetje discussie is dan ook op zijn plaats, maar mag niet uit de hand lopen. Niet iedereen zal hetzelfde idee dragen, zo gaan die dingen nu éénmaal, maar dat betekent niet dat we er niet over kunnen praten. Het is dan ook zaak om elkaars ideeën te waarderen en respecteren.

Als u mee wilt doen en zelf publiceren, staan wij daar als vanzelfsprekend voor open. U krijgt dan van ons een login en wachtwoord voor de site, zodat u vanaf uw eigen pc een bericht kunt plaatsen. Eea wordt wel door ons geredigeerd, zodat het ook aardig toont op de site, desnoods met afbeeldingen, maar de inhoud blijft ongewijzigd, zodat uw eigen idee op de site wordt getoond.

Op bijna alle berichten kan worden gereageerd met een reactieformulier. Hiervoor hoeft u niet uw eigen login te hebben, maar enkel naam en mailadres op te geven. Reacties worden gemodereerd en spam cq reclame wordt verwijderd. Uw mailadres wordt niet bij de reactie getoond, maar behouden wij voor eigen administratie.

Op twitter.com/nijkerkerveen1 worden ook alle nieuwe berichten gepubliceerd. U kunt hierdoor ook gemakkelijk en snel de ontwikkelingen volgen door u aan te melden als volger met uw twitter account. Andersom worden ook alle berichten op dit twitter adres op deze site als bericht geplaatst.

Voor vragen, op- en aanmerkingen staan we altijd open. Ik wens u allen een veilig en leefbaar Nijkerkerveen!

Met vriendelijke groet,

Henk de Greef

..